Om Erikssons Trafikskola

På Erikssons trafikskola har vi bedrivit körkortsutbildning sedan slutet på 20-talet. Vi har alltid varit ledande inom körkortsutbildning.

Vi utbildar på samtliga behörigheter, men har även utbildning på yrkeskompetensbevis, kranutbildning och ECO-driving.

Vi har specialutbildade lärare inom dyslexi. Våra trafiklärare är välutbildade, trevliga och pedagogiska och gör sitt bästa för att du som kund ska trivas hos oss. Vi anpassar utbildningen efter dina önskemål. Våra lokaler är fräscha och moderna.

Vi använder oss av digitalt utbildningskort i bilen med hjälp av ipad. Alla våra kunder får en egen inloggning till elevcentralen. Där kan du ta del av din utbildning och anteckningar när du vill och även boka/avboka lektioner.

För dig som handledare är detta till stor hjälp då du kan ta del av elevens utveckling.

Vår skola i Malmö ligger på Nobelvägen 44 B, korsningen Amiralsgatan/Nobelvägen. Skolan i lund ligger på Västra stationstorget 7. Tung utbildning hittar du på Bariumgatan 6 i Malmö.

Körkortstillstånd/syntest

Vi hjälper gärna till med ansökan om körkortstillstånd. Vi utför syntest gratis.

För att vi ska kunna ta ett syntest på er behöver ni ta med er giltig ID-handling och om ni använder glasögon eller linser ska de tas med vid syntestet. Behöver ni mer info så vänligen hör av er till kontoret.

§8 Alkolåsanvändning

Erikssons trafikskolas samtliga fordon är utrustade med alkolås. Kunden måste vid varje körlektion göra ett godkänt utandningsprov. Vid ej godkänt utandningsprov genomförs ej körlektionen men kunden debiteras för den bokade tiden.

Vi är medlemmar i Sveriges Trafikskolors Riksförbund vilket är en trygghet för dig som kund. Du kan läsa mer om STR och vad det innebär på www.str.se