A-motorcykel

Inskrivning

Kontakta eller besök kontoret på Nobelvägen 44 eller på 040-50 50 75. I samband med inskrivningen får du böcker och inloggning till https://elevcentralen.se där du kommer åt testfrågorna.

Det är tydligt att de elever som lägger ner tid o kraft på sin teori lättare når både de teoretiska och praktiska målen. Därigenom kan du påverka hur mycket tid och pengar ditt mc-körkort kommer kosta dig.

Risk 1

Direkt när du skrivit in dig så kan du anmäla dig till riskutbildning 1, säg till personalen i receptionen så hjälper de dig.

Körlektioner

Dessa kan du boka via receptionen eller lärarna. Vi har gjort detta i tio år nu och märkt att det blir totalt mindre antal lektioner genom att först fokusera på manöverbanan och få till en bra nivå där innan man börjar köra övningarna i trafiken. Så för att det inte skall gå åt en massa tid av dina körlektioner till transport från kontoret till en manöverbana, så träffas vi vid manöverbanan som finns inne på dragracingbanans område på Flintrännegatan i Oljehamnen.

Risk 2

När det gäller riskutbildning 2 så bokar du den tillsammans med din lärare eftersom du behöver ha kommit en bit på vägen så att den blir godkänd direkt.

Kunskapsprovet

Kunskapsprovet kan du själv boka när du vet datum till dina riskutbildningar, eftersom både risk 1 och 2 måste vara godkända innan du genomför kunskapsprovet.

Körprovet

Körprovet kan bokas efter godkänt kunskapsprov och görs ihop med din lärare.